Dyrk fællesskabet

Om du spiller i et band, eller om du bare høre til den gruppe, der nyder heavy eller rockmusik, så er du en del af en stor familie. En familie, der elsker lyden af guitar, der elsker soloer, der elsker de dybe tekster og alt det andet.

Dem, der spiller sammen nyder den samme form for fællesskab. De mødes for at øve, men også for at prøve nye ideer af og bare nyde hinandens selskab. Det er som en udvidet familie eller bare rigtig gode venner.

Møder du en på din vej, der lige som dig er til heavy, så er du sikker på, at der er inspiration til mange og lange snakke, og det er altid som at møde en gammel ven. Det er det fællesskab,du også oplever til alle koncerter. En stor familie, der mødes om musikken. Humøret er højt, og alle passer på hinanden.

Det er et fællesskab og en familiær følelse, du ikke finder hos andre grupperinger indenfor musikken, og det er nok derfor dem, der hører heavy, er så glade. Samtidig er der en rummelighed, for der er plads til alle. Så længe du elsker musikken, så betyder resten ingenting.

zerif-lite