Eskapader

Med til musikken har der altid hørt dem, som er villige til at gøre næsten alt for at komme tæt på deres idoler, så groupier af begge køn jagter deres idoler lige meget, hvor de befinder sig. Det er ofte et stort pres, og for mange af musikerne, så er det pres noget, som de vælger at dæmpe med alkohol og for nogle stoffer.

Det er sjældent en god kombination, og det er samtidig også guf for medierne, når rockstjernerne folder sig ud. Noget der kan opleves både løbende i pressen, men også gennem de mange bøger, der bliver udgivet om alle de store musikere og kunstnere.

Selvom mange af dem for de flestes vedkommende går mere end langt over stregen, så er det svært ikke at følge bare lidt med, hvad enten man er fan eller ej. At være så fandenivoldsk tiltrækker overskrifter, opmærksomhed og pirrer samtidig nysgerrigheden

Det er mennesker, der tør mere end alle andre. Men også mennesker, der ikke altid er særligt gode til at passe på sig selv til hverdag. Alle dage er en fest, og det fejres med umådeholdent overforbrug af alt det, der ikke er godt for kroppen.

zerif-lite