Guide: Sådan laver I jeres eget heavy metal spillested

Heavy metal er som musikgenre populært som aldrig før. Selv om der ganske givet er langt flere der tyr til popmusik her til lands, så er der alligevel rigtig mange i Danmark der dyrker denne genre. For nogle udvikler passionen for musikken sig så meget, at de vælger at stifte deres eget heavy metal-band, for derefter at blive koncertarrangører. Måske står du selv og overvejer at gøre dette sammen med dine kammerater? I så fald bør du læse med her. Vi har nemlig samlet en guide til hvordan I bedst laver jeres eget heavy metal-spillested. Med andre ord et sted hvor I kan mødes for at øve, samt for at spille koncerter, og hvor I samtidig kan arrangere koncerter med andre lokale heavy metal-bands. Så lad os straks komme i gang.

Giv hytten en ordentlig overhaling

Er I klar til at give den gas med jeres helt eget heavy metal-spillested? Glimrende! I første omgang skal I finde nogle egnede lokaler. Måske har en af jer en bolig med nogle lokaler der kan benyttes, og ellers kan I overveje at enten leje eller købe en bolig til formålet. Det er naturligvis ingen hemmelighed, at det kan blive en relativ dyr affære at leje lokaler, for slet ikke at tale om at købe dem. Der er dog mulighed for at spare penge. I skal nemlig blot leje eller købe nogle lokaler som trænger til en ordentlig overhaling. Lokalernes beskaffenhed vil afspejle sig i prisen. Gør jer derfor klar til at trække i arbejdstøjet, for I må forvente at skulle ordne en del selv. Fordelen ved det er dog, at I virkelig får mulighed for at sætte jeres eget præg på det kommende heavy metal-spillested.

Renovér badeværelserne på spillestedet så det hele fremstår lækkert og luksuriøst

Overvej at gå online og besøge VVS- og badeværelsesbutikken https://rorfokus.dk/, da I her kan købe kvalitetsvarer til spillestedets badeværelser til discountpriser. I har virkelig mulighed for at sætte et luksuriøst præg på badeværelserne, og det er noget der med garanti vil tiltrække bands og koncertgæster til jeres kommende spillested.

God mulighed for at tjene penge som koncertarrangør

Hvis I evner at få skabt et fantastisk heavy metal-spillested, vil I med tiden kunne afholde talrige koncerter hvert år. Dermed kan jeres projekt udvikle sig til at blive en regulær indkomst for jer, og måske vil I endda med tiden kunne leve af det. Én ting er i hvert fald sikker, og det er at heavy metal efterhånden er for alle, og den stigende popularitet for musikgenren bør I udnytte kommercielt.

Hvis I for alvor skal tiltrække bands og koncertgæster, skal I dog sørge for, at spillestedet på alle måder fremstår moderne og indbydende. Koncertlokalet skal være rummeligt, så der er plads til band og instrumenter, samt plads til koncertgæster på gulvet. Badeværelsesfaciliteterne skal som nævnt også være i orden, og der skal være plads til garderobe og muligvis også til salgsområder, hvor der kan sælges drikkevarer og lignende.

zerif-lite