Inviter kollegerne til heavy metal koncert

Hvad skal I lave til jeres næste firmaarrangement? Ja, hvis du tør invitere dine kolleger og medarbejdere til noget, der måske er lidt grænseoverskridende for nogle af dem, så kunne det være at tage til en heavy metal koncert. De unge vil elske det, de ældre vil måske være skeptiske – men alle vil få en oplevelse, som de vil huske og kunne deles om senere.

Der kan være mange anledninger til at lave en event med medarbejdere og kolleger. For eksempel er det altid værd at fejre, når I har nået nye milepæle i jeres arbejde med at effektivisere og styrke virksomhedens systemer. På https://www.preciofishbone.dk/ kan du finde en samarbejdspartner inden for IT, som kan hjælpe jer godt på vej på dette område og dermed lægge vejen for mange succeser i virksomheden. På https://www.preciofishbone.dk/ kan du orientere dig via cases fra andre virksomheder om deres erfaringer fra systemer som Omnia intranet, Office 365 og andet – noget, som I med garanti kan udnytte også i din virksomhed.

Heavy metal overalt

Uanset hvor i landet, I hører til, er der mulighed for at komme til en heavy metal koncert. Året igennem er der koncerter. Om sommeren ofte udendørs på årstidens festivaler og ved de temafester som eksempelvis Copenhell, der holdes i de store byer, og i de kolde sæsoner indendørs i haller og koncertsale. Du har derfor ofte en bred palette at vælge ud fra, når du skal beslutte hvilken koncert, du vil invitere dine kolleger og medarbejdere til.

Den danske heavy metal scene er ret storblomstrende og tæller både dybt professionelle orkestre som Volbeat og en hel underskov af amatørorkestre, der måske fungerer som opvarmning eller gennemfører deres egne koncerter med fuldt program. Hvad du foretrækker, er op til dig – det er både et spørgsmål om smag og om den økonomi, du som leder har til din rådighed.

En stor familie

zerif-lite