Lyt til heavy metal i arbejdstiden

Driver du en virksomhed til dagligt, og trænger du til at få skabt en god og løssluppen stemning på kontoret, så smid lidt heavy metal på anlægget. Så er der virkelig lagt op til fed stemning, og for mange af de ansatte i virksomheden vil den løsslupne stemning endda kunne bidrage til nye kreative idéer. Lad os se nærmere på hvorfor det er fornuftigt at lytte til heavy metal i arbejdstiden.

Giv den gas med heavy metal mens du arbejder i CRM-systemer

Hvis du er indehaver af din egen virksomhed, og hvis I samtidig har masser af kunder i jeres portefølje, så ved du sikkert allerede, at det er fornuftigt at benytte et effektivt crm system i det daglige. Med et velfungerende CRM-system bliver kundehåndteringen nemlig sat i system, og det bliver lettere at pleje, vedligeholde og udbygge virksomhedens kunderelationer.

Det kan dog til tider blive lidt ensformigt at arbejde foran skærmen hele dagen, så hvorfor ikke smide lidt heavy metal på anlægget? Om ikke andet så blot i små doser. Så skal der nok blive rusket op i tingene på kontoret.

Afhold fredagsbar med heavy metal-tema

Enhver virksomhed med masser af ansatte, samt med respekt for sig selv, ved, at medarbejdertrivsel er noget der skal fokus på. Derfor er det vigtigt at skabe glade medarbejdere. Det kan man blandt andet gøre ved jævnligt at afholde fester og fredagsbarer. Det er ingen hemmelighed, at vi her på siden er yderst passionerede om heavy metal. Derfor anbefaler vi jer også i jeres virksomhed, at I afholder heavy metal-tema til jeres næste fredagsbar.

Masser af fed heavy metal at kaste sig over

Er I klar på idéen om at afholde fredagsbar i heavy metal-musikkens tegn? I så fald får I nogle gode idéer til hvilke bands I kan lytte til her. Hvis I er til godt gammelt og ikke mindst klassisk dansk heavy metal, så giv Mercyful Fate en tur på anlægget. Hvis I derimod hellere vil lytte til de største udenlandske profiler, så er det bands som Pantera, Korn og Slipknot I bør overveje at give den gas til ved næstkommende fredagsbar.

zerif-lite