Musikken til alle

Heavy metal er en farverig familie med en masse forskellige sjove personligheder og bands. Der er bands, som er så mørke og dystre som intet andet, og der er også bands, som er lyse og med tekster, som handler om det, som er lyst og godt i verden.

Der er desuden mange, som er imod heavy metal, for det er den grimme del af den meget store rock familie. Den lyder og er meget hård, og ofte er der tøj med til den del af musikken, som har en del grimme billeder.

Det er måske rigtigt, men det er ofte bare en del af deres image. Der er sjældent hold i de mange rygter, der er om de forskellige bands og deres meget udsvævende livsstil.

At udtrykke en livsstil

Der er selvfølgelig nogen af dem, der har været i heavy metal, som har haft en livsstil, som er meget voldsom. Men det er ikke noget, du finder i dag i samme stil. Der er ikke mange, som opfører sig som faderen til heavy Metal, for Ozzy Osbourne har haft en del eskapader som et krydderi til hans lange karriere.

Der er her musik til alle, også til børn, og der er meget musik, som også har specielt tøj, som alle gerne vil gå i. Er tøjet til børnene, så er det altid en rigtig god ide at handle hos kidsbrandstore.dk, for der er mulighed for at få tøj, som passer på alt fra pop til heavy metal.

Heavy metal familien kendetegner sig ved at være en stor familie, og medlemmerne kender hinanden – ofte på tøjet, for det er meget normalt, at de har en t-shirt på med deres favoritband, enten en trøje fra deres sidste turne eller en trøje med logoet fra deres sidste udgivelse.

Den store indflydelse

Selvom Heavy metal ikke har eksisteret i mange år set i forhold til andre genrer, så har den haft en meget stor indflydelse på mange mennesker og på mange forskellige andre genrer. Det er genrer som black, death, doom og andre, som har den voldsomme lyd, der er i heavy metal, og som har skubbet den et skridt eller tyve videre.

For det er med at holde udviklingen i musikken, siger de næsten alle. Hvis musikken ikke udvikler sig, så kommer den til at stå i stampe, og står den først i stampe, så er der ikke lang vej til den forsvinder ud i glemslen, og det er noget af det værste, der kan ske for musikken. For er den først ude af øre, så er der ikke lang vej, til den er ude af sind, specielt i den moderne brug og smid væk kultur.

Det er dog næppe det, som heavy metal bands skal frygte, for deres fans er normalt meget trofaste, og de holder ved, selvom deres favoritter ikke har udgivet noget i mange år.

zerif-lite