Store følelser

Hvis d er til rock, metal og heavy, så kender du allerede alle de store ballader, der også er lavt under denne genre. Selv hvis du normalt ikke hører denne type af musik, så vil du kende mangeaf dem og sikkert også elske dem.

Det smukke ved metalmusikken er nemlig alle de følelser, der er ved dem. Følelser der nole gange udtrykkes med brutale riffs, tunge og hurtige trommer og en forsanger, der spytter glasskår. Men andre gange kommer de følelser ud på en helt anden måde, nemlig gennem power ballads.

For denne genre var 80’erne et højdepunkt. Sammen med resten af lyden, udseendet og indstillingen til livet, var det noget, der passede perfekt ind.

Som med alle andre ballader handlede teksterne om alt det hårde her i livet og kærlighed. Det var også her heavymusikerne beviste deres alsidighed, deres evner som sangskrivere, deres evner med deres instrumenter, og med dette ramte de ikke kun dem, der allerede havde opdaget, hvor dygtige de var, men også alle de andre derude, der endnu ikke havde opdaget og oplevet alt det smukke, der er ved heavy.

Det er nemlig en genre, hvor musikken er meget alsidig.

zerif-lite