Bliv godt klædt på til den næste heavy metal koncert

Dyrker du heavy metal? Ja, det tror vi nok du gør, for din vej her omkring hjemmesiden er et godt bevis på din store interesse for netop dette emne. Her finder du artikler og blogindlæg om heavy metal, som belyser den lækre musikform fra mange forskellige vinkler. Her vil vi kigge lidt på, hvad du skal have klar, når du skal til heavy metal koncert – fra den rette påklædning til andre ting, som du bør have styr på.

Tøj til lejligheden

Noget af det vigtigste ved at tage til koncert, er at have det rette tøj. Du kan jo vælge nøjagtig, hvad du vil, sådan som tingene er i dag, og vi vil anbefale, at du vælger noget tøj, som du også kan bruge i hverdagen efter koncerten. Så du behøver ikke møde op i en t-shirt med dødningehoved – men kan tværtimod skille dig ud med noget lækkert tøj.

På webshoppen NA-KD kan du for eksempel gå ind i kategorien frakker dame og finde en flot frakke, som kan bruges til koncerten. Ikke mindst hvis den foregår under åben himmel, er det en god ide at vælge de rette frakker til dame, så du kan holde varmen og også have et flot stykke overtøj, som du kan bruge bagefter. I kategorien frakker dame er der et hav af muligheder for at finde en frakke, der egner sig til dit koncertbesøg.

Hav mobilen i lommen

Det er også vigtigt, at du sørger for at have din mobil med, hvad enten du har en lækker ny smartphone eller en ældre, mere almindelig mobiltelefon. Det handler om at kunne komme i kontakt med dem, du er sammen med, hvis I skulle blive væk fra hinanden, for stemningen kan ofte blive lidt oprømt til en heavy metal koncert. Og nogle heavy metal events er store konglomerater af flere koncerter. Det gælder for eksempel den netop gennemførte Copenhell i København, hvor man kunne deltage i flere events i byen. Så er det godt at have en livline til hinanden i form af telefonen. Og du kan jo have den i lommen i din nye beklædning, som du har fundet under kategorien Frakker dame på NA-KD.

Husk drikkevarer og snacks

Det er også vigtigt at have en forsyning af drikkevarer og snacks med, når du tager til heavy metal koncert. Og med drikkevarer mener vi sådan set ganske almindeligt vand. Køb noget flaskevand eller giv miljøet en hånd og fyld din drikkedunk op med postevand hjemme fra hanen. Så går du ikke kold på grund af væskemangel, mens du engagerer dig i heavy metal eventen. Snacks kan bare være nogle saltede peanuts, nogle proteinbarer eller lignende, så du kan få noget energi ind under vesten, mens du lytter til den bastante musik.

Alt dette er ganske enkle forholdsregler, men det er vigtigt at have styr på dem, inden du tager afsted til heavy metal koncert. Har du styr på disse ting, er vi sikre på, at du får en god og lækker oplevelse, som du vil huske længe.

God fornøjelse!

zerif-lite