Få lysten til at headbange tilbage

Som heavy metal-fan kender du naturligvis alt til headbanging – den populære bevægelse med hovedet, der er kendetegnende for netop heavy-genren. Headbanging blev populært i midten af 1960’erne, da heavy metalbands som Led Zeppelin og Black Sabbath begyndte at bruge det i deres live-optrædener.

Bliv klar til at headbange igen

Headbanging involverer typisk at svinge hovedet op og ned med hænderne knyttet over hovedet, mens håret flyver vildt omkring. Men nu er det ikke alle heavy metal-fans, der er i besiddelse af den samme hårpragt, som de måske var for 20 år siden. Det er der heldigvis råd for hos Nordic hAir cliniC, hvor du kan få håret tilbage på hovedet med en hårtransplantation. Du kan også få fyldigere øjenbryn eller fyldigere skæg, hvis det også er områder, hvor du savner hårvækst.

Det vides ikke præcist, hvornår headbanging blev en del af heavy metal-musikken, men flere steder fremgår det, at det var Led Zeppelin, der begyndte med det i 1966. Uanset hvornår det blev brugt først, er det sikkert, at headbanging er blevet en af de mest populære måder at udtrykke sig på i heavy metal-genren gennem årene.

Passion og entusiasme

Headbanging er en måde at demonstrere passion, entusiasme og kærlighed til musikken, og mange fans elsker den magiske atmosfære, der opbygges, når folk headbanger til live-koncerter.

Det er også en måde at udtrykke anerkendelse til musikken og de bands, der står på scenen, og det betyder samtidig at musikerne aldrig er i tvivl, når deres fans er begejstrede for det, der kommer buldrende ud af højtalerne.

zerif-lite