Skab et flot musikhjørne

Hvis du dyrker heavy metal musik, er det med garanti ikke nok for dig at tage til et par koncerter eller events som Copenhell i København i løbet af året og lytte til nogle af de stærke bands, som er oppe i tiden. Musikken fylder også dine ører, når du er derhjemme, og derfor vil vi foreslå, at du indretter et helt særligt musikhjørne derhjemme, hvor du sammen med dine venner kan lytte til heavy metal rock.

Et musikhjørne kan indrettes med et par lækre sofaer eller sækkestole, så I bare kan dejse om og slå ørerne ud, når det skal være. Og du kan indrette dig med en hel billedvaeg med plakater og fotografier, som har rock som tema. En sådan billedvaeg med flotte motiver kan du finde på Gallerix, hvor der er skabt en hel serie af forskellige temaer og motiver, som man kan vælge imellem. Suppler møbler og billedvaeg med et par lækre puder og tæpper, så lyden bliver perfekt og I kan sidde blødt og lækkert.

Sæsonen er klar

Allerede fra det tidlige forår er der lagt i kakkelovnen til en heftig sæson inden for heavy metal i Danmark. Og koncertkalenderen tæller både lokale navne og store internationale navne. For eksempel kommer Iron Maiden fra England på sommerens Copenhell, og bandet genoptager dermed sin herostratiske koncertturne Legacy of the Beast, som ellers blev sat på hold i 2020 på grund af udbruddet af Covid19.

Du behøver ikke søge de allerstørste navne for at få en lækker musikoplevelse i 2022, og skulle det glippe med at komme afsted, kan du i stedet syre ud til heavy metal musik derhjemme i dit eget musikhjørne med en flot billedvaeg som kulisse.

Et varieret udbud

Den danske heavy metal scene er enormt varieret, og der er masser at vælge imellem. Nogle bands popper vedvarende op, mens andre er nyere og kommet til de senere år. For eksempel blev det jyske band Apxyhion forrige år kåret som årets heavy metal band, og de kom i toppen både med hensyn til Årets Danske Band og Årets Danske Udgivelse.

zerif-lite