Fejr kørekortet med en fest

Nyd din bil og den danske natur

Hvis at du lige fået dit første kørekort så er det jo ideelt at fejre det sammen med venner og familie, som helt sikker vil blive glade for at blive inviteret til en lille fest. Men husk, at bilkørsel og alkohol ikke er en god blanding, derfor bør du sørge for, at dem der ikke er appelsinfri efter festen, bliver afhentet af en taxa – eller overnatter hos dig. Selvfølgelig kan du også afholde en fest, hvor du undlader at servere alkohol og i stedet for så overraske vennerne med forskellige hjemmelavede madretter. Det kan for eksempel være frugtsalat. En krydret avocadosalat med chips til, et par lune retter, sodavand og måske nogle spændende alkoholfri cocktails. Hvis ikke lige du har opskrifter på hjemmelavede drinks, så lad dig inspirere på nettet. Der finder du et hav af sjove og lækre opskrifter, som kan bruges til lejligheden, og som helt sikkert vil gøre lykke hos dine gæster.

Fejr dit nye kørekort med en fest

Som ny bilist skal du være klar over at du har brug for at få rigtig meget erfaring. Men husk – kør forsigtigt. For når man kører bil, er overmod ikke den bedste ven at have med sig. Der er desværre mange unge mennesker, der giver den for meget gas i starten, og det kan koste unødvendige ulykker. Gode råd til nye billister kan du finde på vores hjemmeside. Det er især de første tre år, at du skal være ekstra opmærksom – også på grund af risikoen for klip i kørekortet. Du kan opnå erfaring ved at øve dig i parallel parkering, hvilket er nyttigt at være dygtig til, når du er i de større byer. Du kan jo også køre en tur til udlandet i ferien, for at få yderligere køreerfaring og derved få nogle rejseoplevelser med oveni. Både Belgien og Holland har fantastiske bygninger, som er værd at se på: såsom kirker og museer, eller hvad du måtte interessere dig for. Vi anbefaler, at du tager dig tid til at læse alt, hvad du kan finde om sikker og god kørsel. Det vil også gøre, at du føler dig mere sikker ude i trafikken.

Oplev Danmark med dit nye kørekort

For at blive en god chauffør skal du køre rigtig meget i din bil. Hvis du har venner eller familie i en anden del af landet, er det jo oplagt at tage en tur derhen for at besøge dem. Og måske også holde en lille fest med dem. Mangler du inspiration, borddekoration, udklædninger eller andre ting til festen, så benyt dig af partyking.dk. Her finder du et kæmpe udvalg af festartikler, som du kan blive inspireret af og købe til din fest. Leveringen er meget hurtig og fragten billig, og så har du altså hele 10.000 artikler at vælge mellem. Når festen er planlagt og de ting, som du har brug for, er købt. Så pak det hele i bilen og nyd turen gennem landet. Husk, at du ser mest, hvis du vælger at køre på de små veje, hvor du rigtig kan nyde den skønne danske natur. God tur!

zerif-lite