Musiknavne 2018

Der er skudt flere og flere festivaler op i løbet af årene, og endnu flere har fået vokseværk. Men der er ikke noget, der kan slå den smukkeste af dem alle; nemlig den i Skanderborg. I vanlig stil er det en fantastisk blanding af de største kunstnere fra ind- og udland, der krydres med nyere og mere ukendte navne og også nogle af de rigtig dygtige kopibands, som verden også har at byde ind med. Det er med til at give feststemning, for der er navne for enhver smag. Men festivaler er også til for, at du kan opleve for dig nye navne og dem, du ellers aldrig ville tage ind og se.

Smuk stemning

God musik kan nydes på alle tidspunkter. Så det er bare at bruge hele dagen og aftenen på at lytte til alle de bedste kunstnere, der har lagt vejen forbi de smukke omgivelser. Selvom det er en festival, der afholdes i august, så kan du dog aldrig vide med vejret. Du kan være heldig, at det er høj sol og varme, men regn og blæst er altid en mulighed. Sådan er det at tage på festival, og derfor er det altid en god idé at hoppe i et par helt fantastiske sko fra ecco. For de er som skabt til alle typer af fornøjelser i det danske vejr.

Syng med

Intet er bedre end at stå og hoppe i takt til musikken og synge med på sangene. Selvom fokus altid er rettet mod dem, der underholder oppe fra scenen, så er det fantastisk, at vende sig om for at nyde synet af de mange mennesker der- lige som dig står på usipian.dk og hopper og synger. Musik kan om noget bringe mennesker sammen. Det er en stor fest, hvor du er inviteret med.

zerif-lite