Roskilde festival 2018

Hvert år flokkes tusindvis af mennesker til Roskilde, hvor de holder fest med høj musik, og alt det, der hører til en koncert som varer flere dage. Der er mange der kommer for musikken, der er masser af koncerter hver dag, men en anden god grund til at komme, er, at man mærker stemningen. På festivalpladsen er der rigtig sommer- og feststemning. Alle er i godt humør – unge som ældre. Her er der plads til alle, der gerne vil have en god oplevelse, og du får garanteret en god fest, uanset hvilken genre du er til.

Få en oplevelse for livet

Når du skal på festival, er det en god ide at være klædt godt på. Enten skal du tage højde for, at du skal stå ude i solskin hele dagen, eller også skal du være forberedt på, at der kan komme en byge i ny og næ. På trendly.dk, kan du finde den påklædning du skal bruge, og du kan blive inspireret til indretning af dit hjem i samme omgang. På nettet er det nemt og hurtigt at finde lige det, man har brug for. Så find de gode sko, du kan holde ud at have på hele dagen, og find noget tøj til både koldt og varmt vejr, så er du sikret en god festival, uanset hvordan vejret bliver.

Planlæg dit ophold på festivalen, så du ikke går glip af dine favoritkunstnere. Når det så er sagt, så skal du altså ikke lade dig skræmme af, at du ikke lige har hørt navnet på bandet før. Festen er sikret uanset hvem du ser. Det er måske bedre at planlægge besøget efter genre, end efter kunstnere alene. Der er mange kunstnere, og mange genrer – også masser af rock-og metalnavne. På Roskilde gør de meget ud af at blande både genrer og kunstnere, så der er både nye og ældre, mere og mindre kendte.

Hold den fede fest

Der kommer mange Hotte navne til Roskilde festival. I 2018 er det lykkedes at få megastjernen Eminem til at gæste den Orange scene. Gå ikke glip af denne fest onsdag aften. Gå heller ikke glip af Gorillaz lørdag aften, et tredje band er Stone Sour – et rigtig rocket band med forsangeren fra Slipknot. Du kan altså både finde blød og hård rock blandt kunstnerne på dette års festival.

zerif-lite