Alt det musik, vi har fået

Var det ikke for pionererne i Black Sabbath, så var alle rockelskere verden over gået glip af utrolig meget smuk musik. Vi havde ikke fået en masse hård og hurtig musik. Vi havde ikke fået de utallige spændende genrer, virtuoser på instrumenter og fantastiske sangere.

Der er rigtig mange bud på, hvem der har lavet de bedste numre, hvilke rocksange, der er de bedste, men i sidste ende er det en meget subjektiv vurdering. Det forhindrer dog ikke journalister i også at give os deres bud på, hvilke numre, der er de bedste gennem historien.

Brug de slags lister som inspiration. Dine favoritter kan være blandt dem, men der er også rigtig god mulighed for at opdage helt nye bandnavne, du ikke kendte før, og på den måde få udvidet din horisont.

Eller du kan følge med i alle anmeldelserne, af både koncerterne og de nye udgivelser. Oplevede du selv koncerten, er det altid et spændende indblik at finde ud af, om den professionelle anmelder var lige så begejstret eller lige så skuffet som dig over oplevelsen, eller om de så noget helt andet i en koncert, end du gjorde.

zerif-lite