Dedikeret til den moderne rock

De fleste større aviser har en afdeling, der er dedikeret til kunst og kultur, hvor du nemt kan få din daglige dosis anmeldelser og nyheder, der handler om rock og heavy. Men der er også medier som Gaffa, der online følger intenst med i hele musikbranchen.

Følg med i, hvad der er af nye og spændende udgivelser, og se anmeldelserne af alle de koncerter, der løbende gives rundt om i landet.

Det sammen med musikernes egne hjemmesider giver en god mulighed for at følge med i den mest spændende del af bandet, nemlig deres musik. Kommer der en ny udgivelse på gaden, så kan du følge med og få fingre i den fra starten af. Skal de på tour, kan du planlægge at få biletter, hvis de spiller tæt på dig. Er du til nytmerchandise, er det også her, der er mulighed for at finde det helt rigtige.

De gode, gamle klassikere

Men musikscenen er mere end alt det nye. Det er også alt det, du vender tilbage til, fordi det er rigtig god musik. Fantastiske skiver med den helt rigtige lyd eller liveudgivelser fra fantastiske koncerter er en lille del af det, men der er noget særligt over at finde en klassiker frem og spille den. Hvad enten du er til de gammeldags medier og har dem på CD eller vinyl, om du streamer musikken, eller du finder videoerne på YouTube.

God musik er nemlig noget, der bliver ved med at være aktuelt, som stadig har mening, og som stadig bringer de store følelser frem. Fornemmelsen når en af favoritterne bliver spillet i radioen, og du bliver mindet om, at det er et fantastisk nummer, at det er længe siden, du har hørt det, og du nu får lyst til at høre mere med samme band.

Det e den ting, som fans af rock og heavy meget nemt bliver enige om, at musikken hele tiden får nyt liv ved at blive spillet igen og igen og nydt af alle dem, der hører den.

Plads til jakkesæt og piercinger

At være fælles om musikken og nyde den uanset hvilken genre, der er tale om, det er det, der kendetegner heavyfans. Det er til disse koncerter du møder alle typer af mennesker, fra dem, der har tatoveringer og piercinger over det hele, dem der er klædt helt i sort med dyster makeup, men også her du møder pæne forstadstyper i jakkesæt og slips.

Her er det fællesskabet, der betyder noget, og ikke udseendet. Alle er nemlig sammen for at nyde musikken, for at nyde de bands, der spiller, og for at få en fantastisk oplevelse sammen med alle de andre, der også er der for de bands, der går på lige om lidt.

zerif-lite