Bedre træning til heavy metal

Har du nogensinde prøvet at dyrke fitness, mens heavy metal brager igennem højttalerne? Der er flere fordele ved at træne med heavy metal musik, og det kan du læse mere om nedenfor.

Power yoga med heavy metal i højttalerne

Yoga og heavy metal er ikke umiddelbart en kombination, som de fleste ville være kommet på. Men i New York skabte Saskia Thode en innovativ form for yoga med heavy metal musik. Fænomenet kaldes for Metal Yoga-klasser, og her er der tale om power yoga, som er designet til at give mere ro i hverdagen.

Tyskfødte Saskia Thode bruger netop heavy metal, da hun mener at det er befriende at lytte til musik med masser af knald på. Den hårde musik hjælper med at rydde hovedet for tanker, og derfor træner de med heavy metal i New York.

Du behøver naturligvis ikke at rejse hele vejen til USA for at prøve dette fænomen. Du kan blot sætte op til yoga derhjemme, og lade heavy metal spille i højtalerne. Prøv det og se om du kan lide det.

Heavy metal gør træningen bedre

Der er mange, som føler at heavy metal giver det ekstra skub til en god omgang træning. Det gælder især hvis du træner kredsløbstræning med en crosstrainer, på et løbebånd eller en spinning cykel.

Generelt er træning med til at reducere stresshormonet kortisol, og det samme gælder musik. Derfor kan du for alvor sætte ind i kampen mod stress, når du træner til din yndlingsmusik i form af heavy metal.

Musik øger din træningspræstation

I og med at du læser med her på siden, går vi ud fra at du allerede er vild med heavy metal. Derfor skal det også nævnes at du kan øge din træningspræstation, når du lytter til din yndlingsmusik. Der er adskillige undersøgelser, som viser at såvel din træningsmotivation samt dine præstationer til træning bliver øget, når du lytter til din yndlingsmusik.

Lav en træningsspilleliste

Fysisk træning handler naturligvis om at have fokus. Derfor anbefales det at lave en træningsspilleliste, så du ikke bliver distraheret af at skulle springe sange over. Du kan lave din egen træningsspilleliste, men du kan også søge på nettet efter dem.

Der findes et hav af træningsspillelister med heavy metal musik hos YouTube, Spotify og andre lignende streaming tjenester, som du kan lytte til i forbindelse med træningen.

Kast dig ud at træne til forskellige sange, og find lidt efter lidt frem til dine yndlings træningssange. Du kan med fordel vælge at lytte efter og gå efter sange, som passer med øvelsernes tempo. Det giver den bedste træning.

zerif-lite