Følg dem online

De fleste har efterhånden mindst en konto på et socialt medie, og mange har kontoer på mange forskellige sociale medier. Det er noget virksomheder og nyhedsmedier for længst har taget til sig. Her kan nyheder nemt publiceres til hele verden, alle kan følge med, og om nødvendigt kan alle kommentere på nyhederne om nødvendigt.

Det er ikke kun medier og virksomheder, der benytter sig af denne mulighed, bands og kunstnere gør det samme, og det er muligt at følge alle dem, man kan lide på alle tænkelige medier. Nyheder om nye udgivelser, nye musikvideoer, tourdatoer og meget andet publiceres både her og på de officielle hjemmesider.

Ikke kun kan du følge med, du kan også på dine egne sider vise, hvile bands du kan lide, dele deres nyheder videre og generelt følge med. Her deles musik, der er mulighed for at købe særudgivelser og merchandise, eller du kan hente baggrunde til din computer eller telefon med de bands, du kan lide.

Den digitale verden giver et hav af muligheder, og du vil ikke længere gå glip af nyheder. Du skal heller ikke længere slå telt op i dagevis for at få de billetter, du gerne vil have. Det er også online nu.

zerif-lite