Hvem er så den bedste guitarist?

Er du til heavy og rock, så ved du at både den bedste og alle dem, der også er fremragende, alle skal findes indenfor disse genrer. Enigheden stopper nok der, for der er virkelig mange dygtige guitarister derude, som alle imponerer ved at kunne noget med en guitar, som er de færreste forundt, lige meget hvor meget der så end bliver øvet på dette instrument.

Der kommer løbende oversigter og lister over, hvem der er den bedste guitarist, både fra anerkendte blade, magasiner og journalister, men også fra alle os andre, der helt sikkert har en tilsvarende liste indeni vores hoveder, en liste der gerne deles med alle dem, vi er i rockfamilie med.

De mange bud skal desuden koges ned. Rockmusikken består nemlig af en nærmest uendelig lang liste kun med gode guitarister. Det kendte Rolling Stone magasin har også kommet med deres bud over de ti bedste. Noget Ekstra ladet har givet videre til os alle sammen, og nej der er bestemt ikke enighed om, at denne liste er komplet eller korrekt. Heldigvis.

Nyd deres evner, der er helt i top

Der er dog bred enighed om, at det er her de bedste skal

findes. Om det er de ti på listen er som nævnt en anden sag. Mange vil mene, at flere at navnene skal skiftes ud med andre.

Desuden er en guitarist ikke bare en guitarist. Der er nogle, der er ekstremt teknisk dygtige. De kan spille nogle stykker, der kræver en helt fantastisk evne og koncentration, eller de kan spille med i speedmetalbands og ikke kun levere hastigheden på albumudgaven, men også live.

Der er andre, der måske ikke spiller tilsvarende hurtigt, men så til gengæld har en anden ting, som ikke bare kan læres. Og det er at spille med en helt utrolig følelse og en lyd, der kravler ud over scenekanten og ind under huden.

Ris, ros og rock kan altid rettes til denne e-mailadresse

Heavy helt ind til benet

zerif-lite