Svedige stadionkoncerter

Musik skal høres live, og det gælder også alle former for rockmusik. Den grimme ælling i musikken viser gang på gang live, at her er der tale om store sangere med utroligt talent og musikere, der kan mere end bare spille på deres instrumenter.

Folk står klumpet sammen så tæt på scenen som overhovedet muligt, svedende og rockende med på musikken, der leveres af et band, der er til stede for at underholde med de bedste udgaver af de bedste numre samt et par stykker fra det nyeste album.

At kigge sig omkring på et station og se, at der er tusinder, der lige som en selv har set frem til begivenheden, som er iført T-shirts med bandets navn på, som står med armene i vejret, og at opleve selve at være en del af hele det show, det er en ubegribelig oplevelse.

De helt store kan samle folkt fra nær og fjern, selv hvis der er tale om bands, der ikke har spillet sammen i en menneskealder. De store sikrer et udsolgt stadion på rekordtid. De store tager vi ind og ser hver gang, for ingen ved, hvornår de igen kommer forbi i nærheden af, hvor du bor.

zerif-lite